Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özür dilemeli miyim ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Özür dilemeli miyim ?

Arkadaslar biraz kisisel bir konu ama en azindan fikirlerinizi almak istedim. 3 yil once bir cok iyi bir arkadasimla suclu ben oldugum halde tartistim. Bariz asabi biriyim. Kendimi hakli gostermek icin elimden geleni yapmisimdir. Ama son zamanlarda kafama takiliyor. Ne yapmaliyim ?

üstünden çok zaman geçmiş. konu çoktan unutulmuşsa bırak sen de unut, ciddi bi sorunsa özür dile. tabii konuyu bilmediğimiz için buna senin karar vermen gerekiyor.

Yorum

Bence özür dile dostum. Bazen özür dilemek gerçekten güzel birşey'dir.

Yorum

Vicdan azabı acı yüzünü göstermiş,bunca zaman geçmesine rağmen hala o konuyu düşünüyorsan bence git özür dile...

Yorum

özür dile dostum özür dilemek büyüklüktür olgunluktur

Yorum

slm

aynisini bir daha yapacaksan dileme ne anlami kalir oynamak iyi degildir arkadasliklar enteresan bir konudur aslinda okul arkadasi is arkadasi askerlik arkadasi hayat arkadasi falan benimde vardi bir arkadasim zamaninda herkesi merdivenin basamaklari gibi görürmüs üstüne basip bir kademe üste cikmak icin kiz arkadasina söylerken kulak misafiri olmustum bakdim hep beni kullaniyor ozamana kadar denememistim hic arkadasligimizi sinamamistim bir iki üc dört derken hop dedim iyiniyet su istimal severdim keratayi ama egoist iste ona kendi ne yakisir bir sekilde hazirladigim güzel bir oyunla veda ettim aklima geldikce gülerim iki kayserili bir ipte oynamaz neyse iste böyle arkadaslik deneye deneye ögrenilecek birsey belkide hayat sartlari insanlari bu sekilde acimasiz yapiyor nerden bileyim en cok sevdigin seyi arkadasinla baylasiyorsan bu arkadaslik tir bence materyal örnek gitarin araban motorun ne bileyim akliniza gelen sevdiginiz sevgiliniz haric hersey
            konuyu sonlandirmayi unutmusum bu arada arkadasim özür dile tabiki birde en sevdigin gitarini arkadasina hediye et edebilirmisin edebilirsen sen arkadasisin zaten

imla hatalari olabilir artik hos görün ezbere dayali egitim sistemindendir nokta virgül amerika sayesinde i ü ö "g yumsagi yok klavyede" bunlarinda gidecegi gibi
            thank you sam amca simdi nediyeceklerse oda merak konusu ben pembe panter diyorum.
            Son güncelleyen kayserili-neco; 10-02-2009, 13:53. Sebep: unutmus oldugum son

Yorum

Ozur dilemeyi dusundum. Ama yuzsuzluk yapti der buyuk ihtimalle Aslinda amacim beni affetmesi degil sadece hata yaptigimi anladigimi anlamasi :S

Yorum

bulundugun durumu cok iyi anladm.bende o duruma mahsus kaldım.eger sen ozur dıleıgınde arkadasın bu durumu kullanıp ozur dıledı ıste benden gibi kullancaksan bu durumu hıc dıleme.ama o da anlayısla karsılar.hatamı kabul ettıgımı anlar dıyosan bence bekleme bıle hata

Yorum

kayserili-neco isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  konuyu sonlandirmayi unutmusum bu arada arkadasim özür dile tabiki birde en sevdigin gitarini arkadasina hediye et edebilirmisin edebilirsen sen arkadasisin zaten
                  bence gitarı verme ben olsam asla vermezdim... gidip konuşmak en kolay ve güzel yönüdür. Bir insana ona verdiğin değeri bir hediyeyle değil davranışınla göstermen daha doğru olur. İlle de gitar olacaksa işin içinde bi şarkı yazıver =)

Yorum

bu tür olaylar hepimizin başından geçmiştir.
                    özür dile yükten kurtul.alttan al.

Yorum

Özür dile, en azından kafan rahatlasın.

Yorum

bencede özür dile hem eğer gerçekten iyi arkadaşınsa yüzsüzlük yaptı diyeceğine oda nezaketen özür diler

Yorum

özür dilemek hem seni rahatlatır. hem de onu bilinenin aksine isteyerek dilenmiş bir özür çoğu şeyden güzel olabilir..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X